Uiterste inleveringsdatum

15   11   2011  

Welkom bij de Galileo tekenwedstrijd!

Welkom bij de Galileo tekenwedstrijd – dit is jouw kans om je naam te geven aan een satelliet van het Galileo programma, die gelanceerd zal worden in de ruimte!

Om mee te doen, maak je een tekening over het thema "ruimte en ruimtevaart". Denk bijvoorbeeld aan sterren, raketten, planeten of satellieten. Wat schiet je nog te binnen als je aan de ruimte denkt?

Je mag je tekening schilderen, tekenen of kleuren zoals je zelf wil. Daarvoor kan je verf, viltstiften, (kleur)potloden, lijm of glitter gebruiken. Als je je fantasie maar de vrije loop laat!

Als je klaar bent, kun je je kunstwerkje hier uploaden. Dit doe je door je tekening in te scannen of er een digitale foto van te nemen. Vraag eventueel hulp aan je ouders, je leraar of in de openbare bibliotheek. Je mag maar 1 tekening insturen, dus kies de mooiste uit.

Upload je tekening tussen 1 september en 15 november 2011.

De winnende tekening wordt uitgekozen door een nationale jury. Ben jij één van de gelukkige winnaars, dan word je uitgenodigd voor de prijsuitreiking, en krijg je een certificaat, plus een trofee in de vorm van de satelliet die naar jou vernoemd is!

Je mag meedoen als je in Nederland woont en bent geboren in 2000, 2001 of 2002.

Doe mee aan de wedstrijd!

arrow  Schrijf je hier in!